Foto GaleriEkonomiEmeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için üç teklif

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için üç teklif

2 / 13 Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için üç teklif
25 Eylül 2019 - 13:25

DHA'nın EYT ile ilgili sorularını yanıtlayan Duman, konuyla ilgili gelişmelerin, "maç sırasında kural değiştirilmesini" andırdığına işaret ederek, şu değerlendirmeyi yaptı:


YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaptan26 Eylül 2019 09:07

    Herşeyden önce çıkacak bir eyt yasasından faydalanacak biri olarak söylüyorum ki eyt yasası asla çıkmamalı. Benim devletimin ekonomik gücü ve çocuklarımın geleceği benim de içinde olduğum insan grubunun erkenden emekli olup tabiri caizse yırtmasından tartışılmaz şekilde daha önemli. 90'lı yılları hatırlayın beyler. Emekli olsanız bile bu seferde sağlık sisteminden düzgün bir şekilde yararlanamazsınız. Hasta olursanız vay halinize. Çünkü sağlığa ve eğitime akıtılacak para size maaş olarak ödenir. Salı günü Çapa'daydım bir hastam için. 90'lı yıllarda az gitmedim o Çapa'ya. Arada kalite olarak çok büyük bir fark var. Kaos yok, ilaç var, sistem var, düzen var, var oğlu var. Eyt çıkarsa asla bulamazsınız bunları. Ayrıca bu yasayı mevcut hükümet çıkarmadı ve suriye'liler için toplamda 40 milyar dolar falan harcanmadı. Suriye savaşı sonrası ülkenin suriye ile ilgili herşey için katlandığı maliyet bu.

  • EYT liye kazık atan iktidara gelemez26 Eylül 2019 07:22

    suriyelilere 40 milyar dolar harcandığı söyleniyor..tabi suriyelilere mi harcandı onu da bilmiyoruz..eğer öyle ise EYT linin hakkını verecek bu devlet

  • EYETELİ25 Eylül 2019 16:16

    Bedelli emeklilik en mantıklısı.  Eğer normal emeklilik olur ise geçmişe dönük ödeme riski doğar ki bunun altından hiçbir güç kalkamaz. (anca 500 yıl yetecek petrol bulmamız lazım!) Bundan önce yasaya takılıp geç emekli olanların geçmişe dönük hak talep etmesi engellenir. Bedelli ile hem devletin zarar görmesi engellenir (minimuma düşer) hem de olası davaların önü kesilir.

  • yalçın25 Eylül 2019 13:47

    eyt kabul edilmezse koltuk gitti

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster