Foto GaleriGündemDünyanın en iyi kayak merkezleri açıklandı: Türkiye listede yok

Dünyanın en iyi kayak merkezleri açıklandı: Türkiye listede yok

1 / 13 Dünyanın en iyi kayak merkezleri açıklandı: Türkiye listede yok
11 Şubat 2020 - 13:41

Londra merkezli emlak şirketi Savills'in her yıl yayınladığı endekse göre dünyanın en iyi 56 kayak merkezinin 47'si Avrupa'da. Listede Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) 3, Kanada ve Japonya'dan 2, Şili ve Arjantin'den ise birer istasyon yer alıyor.

Kar kalınlığı, güvenlik, sezon uzunluğu, rakım ve hava sıcaklığından oluşan beş kritere göre hazırlanan listede Türkiye'den kayak merkezi bulunmuyor.

Listenin zirvesi İsviçre Alplerinden Zermatt ve Saas-Fee'ye ait. Fransa-İsviçre-İtalya-Avusturya hattında uzanan Alp Dağları, Savills endeksinde yer alan Avrupalı 47 istasyonun 43'üne ev sahipliği yapıyor. Diğer 4 istasyon ise İsveç ve Norveç arasında paylaşılıyor.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AA12 Şubat 2020 11:49

    Hayret, 10 Tl sına  çay satılan  uludağ nasıl olur da listede yer almaz?.... yoksa kayak merkezi değil de Türk filmlerine konu edilmiş sosyetik bir  gösterişten mı ibaret burası? 

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster