Foto GaleriYaşamDiyet yapmadan zayıflamak mümkün: 5 önemli kural!

Diyet yapmadan zayıflamak mümkün: 5 önemli kural!

3 / 12 Diyet yapmadan zayıflamak mümkün: 5 önemli kural!
03 Mayıs 2022 - 17:14

Rejim yaparak, aç kalarak verdiğiniz kiloları, hatta verdiğinizden daha fazlasını kısa bir süre sonra geri alıyorsunuz, sonra yine rejime giriyorsunuz. Bu kısırdöngüyü kırmak, diyet yapmadan kilo vermek ve kilonuzu korumak mümkün! Sağlıklı yağlar ve kaliteli protein kaynaklarını birlikte tükettiğinizde açlık atakları yaşamazsınız. Derisi alınmamış tavuk, somon, hamsi gibi yağlı balıklar ve kırmızı ette bu mükemmel ikili bir arada bulunur. Bol tereyağına iki – üç yumurta kırdığınızda, ev yoğurdunun içine ceviz ya da badem kattığınızda da sizi uzun süre tok tutacak birlikteliği yaratmış olursunuz.

Yağ ve protein kombinasyonuna mevsim salatası ya da mevsim sebzeleriyle hazırlanmış zeytinyağlı bir yemek ve ev yoğurdu, ev turşusu gibi zengin probiyotik kaynakları eklediğinizde ihtiyacınız olan tüm besin maddelerini, vitaminleri alır ve diyet yapmadan kilo verirsiniz. Çünkü kan şekeriniz dengeli seyretmeye başlamıştır. Tatlı, börek, çörek, ekmek ve makarna, yani tüm unlu gıdalar kan şekerinin fırlamasına, sonra da aynı hızla düşmesine neden olur. Kilo kontrolünün sırrı dengeli kan şekeridir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster