Foto GaleriGündemDikkat! Bu belge yanınızda olmazsa cezası var

Dikkat! Bu belge yanınızda olmazsa cezası var

11 / 16 Dikkat! Bu belge yanınızda olmazsa cezası var
30 Nisan 2021 - 13:25

e-başvuru sistemi üzerinden üretilen görev belgeleri eş zamanlı olarak kolluk kuvvetlerinin bilgi sistemlerine de iletilecek olup, kolluk kuvvetlerince yürütülecek denetim faaliyetleri sırasında, geçerli görev belgesi olmayan/ibraz edemeyen veya görev belgesinde belirtilen muafiyet nedeni, zamanı ve güzergahı ile denetim sırasındaki durumu uyumlu olmayan kişiler ile eksik/yanlış bilgi veren işyeri yetkilileri hakkında adli ve idari işlem uygulanacak.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okiman0730 Nisan 2021 15:49

    17 günlük kapanmada anlamadığı turizmde çarşı esnafı evde kapanacak, otel esnafı çalışabilecek, evden işe, işten eve serbest gidip gelebilecek. Daha evvelki şikayetimde belirttiğim rus ve ukraynalaı müşterilerin para ile aldıkları sahte covid testleri ile otelleri dolduracak, otel dükkanlarındaki esnafve çalışanlar bunlar ile birlikte olacaklar ve 17 gün sonra evde kapanan bizler ile de temas halinde olacaklar... mantık nerde? Belek ve benzeri turizm yerlerindeki esnaf ve çalışanlar neden ayrı tutulup eve kapatılıyor? Aşı sırasında bile kaile alınmıyoruz. hep otel içinde çalışan görevliler ve esnafa öncelik tanınıyor? onlar çalışabilecek biz dışardakiler evlere mahküm oluyouz. Bizlerin hiç mi kiralarımız, masraflarımız, sabit giderlerimiz, geçinme dertlerimiz yok??? adalet bunun neresinde??? 

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster