Foto GaleriYaşamDaha güçlü bir bağışıklık için mutlaka tüketilmesi gereken besinler

Daha güçlü bir bağışıklık için mutlaka tüketilmesi gereken besinler

1 / 5 Daha güçlü bir bağışıklık için mutlaka tüketilmesi gereken besinler
07 Ocak 2022 - 11:48

Yeni dönem çalışmalarında “Halk Sağlığı” başlığına özel bir önem veren Türk Kızılay, içinde bulunduğunuz kış mevsimi ve korona virüs pandemisine karşı daha güçlü bir bağışıklık sistemi için uyarılarda bulundu. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nurdan Çeliktaş, “Güçlü bir bağışıklık için portakal, kivi gibi meyveler ile omega 3 yönünden zengin olan balıkların sıklıkla tüketilmesi gerekir” dedi.

Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme tüm yaş gruplarında olduğu gibi çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimi için de büyük bir önem taşıyor. Özellikle okullarda bir arada bulunan çocuklar ve sosyal hareketliliği yüksek olan gençlerin güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olması, koronavirüs pandemisinin toplumdaki yayılımını da yakından etkiliyor. 2030 Stratejik Planında “Halk Sağlığı”na özel bir yer ayıran Türk Kızılay, daha sağlıklı bir toplum için bir dizi uyarıda bulundu.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster