Foto GaleriEkonomiBu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor

Bu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor

3 / 42 Bu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor
17 Şubat 2016 - 09:03

ANADOLU YAKASI'NIN YILDIZI PARLIYOR

Araştırmada, Avrupa yakasında yaklaşık olarak 1 milyon 67 bin metrekarelik gelecek stok beklentisi olduğu da belirtiliyor. İstanbul genelinde, merkezi iş alanı olarak halen kabul gören Avrupa yakasından Anadolu Yakası'na bir yöneliş olduğuna vurgu yapılan raporda, şu değerlendirmelere yer veriliyor:

"Anadolu yakası özellikle finans, bankacılık ve hizmet sektörleri için gözde bir bölge. Anadolu Yakası'nda Finans Merkezi projesinin de etkisiyle Avrupa Yakası'na eşit sayılabilecek büyüklükte bir geliştirme yapıldığı göze çarpıyor. Yine de açılan alışveriş merkezleri, yeni oluşturulan konut alanları ile birlikte yeni çekim merkezleri Avrupa yakasının halen önemli olduğunu kanıtlıyor. Anadolu yakası toplam ofis stoğu 1 milyon 755 bin metrekare civarında. Anadolu yakasındaki mevcut stoğun yaklaşık yüzde 64'ü A sınıfı, geriye kalan yüzde 36'sı B sınıfı ofis projelerinden oluşuyor. Anadolu yakasında bulunan ofisler, Kozyatağı, Altunizade, Ümraniye ve Kavacık'ta, E-5 ve TEM bağlantılarının kolay olduğu, erişilebilirliğin yüksek olduğu noktalarda yoğunlaşmış durumda."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster