Foto GaleriGündemTam aşılılar bile virüs kapabiliyor... Kimler risk altında?

Tam aşılılar bile virüs kapabiliyor... Kimler risk altında?

8 / 8 Tam aşılılar bile virüs kapabiliyor... Kimler risk altında?
01 Aralık 2021 - 17:28

AŞI OLMAYAN EYALETLERDE, AŞI OLANLAR TEHLİKEDE!

Artış oranlarının hızla yükseldiği ABD’de yetkililer aşılanmamış kişilerin yüksek risk altında olduğu vurgularken, Vermont eyaleti Sağlık Komiseri Mark Levine yaptığı açıklamada, eyalet nüfusun yüzde 72’sinin tam aşılı olduğunu Vermont’ta aşısız kişilerin yeni vakaların yaklaşık yüzde 70’ini oluşturduğunu söyledi.

Ancak yetkililer, aşılanma oranlarındaki yavaşlık ve aşı karşıtlarının sayısının bir hayli fazla olmasından tedirgin. Bu nedenle, aşı kampanyasına hız verilmiş durumda. Virüsün kontrol altına alınamamasının nedeni olarak gösterilen aşı karşıtlarının yaratığı kaosa açıklık getirmek isteyen Kentucky Valisi Andy Beshear, aşı olmayan eyaletlerde tam aşılı kişilerin hastaneye yatışlarının yüzde 16’ya çıktığını kaydetti. Geçen ay bu rakam yüzde 8,4 civarındaydı.

Vali Beshear yükselen oranlara dikkat çekerek, “Sayıların nasıl yükseldiğine bakın. Bu rakamlar bağışıklığın azalması anlamına gelir” dedi ve ekledi: “Aşıları erken olanların, virüsün yeni varyantlarına karşı korumasız kaldı. Burada kritik olan hatırlatıcı dozlar.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster