Foto GaleriGündemAlmanya karıştı! Suikastler, ölüm ve direniş tehditleri...

Almanya karıştı! Suikastler, ölüm ve direniş tehditleri...

2 / 7 Almanya karıştı! Suikastler, ölüm ve direniş tehditleri...
16 Aralık 2021 - 11:24

Yükselen vaka sayılarını kontrol altına almakta zorlanan Almanya, Omikron varyantının ortaya çıkmasıyla birlikte tamamen alarma geçti. Ülkede geçen hafta Şubat ayından bu yana Kovid-19'dan günlük en yüksek ölüm sayısını kaydedilirken, birçok hastane artan yoğun bakım hastalarıyla başa çıkmakta zorlanıyor.

Eski Şansölye Angela Merkel 2 Aralık'ta aşılanmamış kişilerin korona virüsün yayılmasını engellemek için süpermarketler ve eczaneler gibi en temel işletmeler dışındaki tüm yerlere erişiminin yasaklanacağını duyurmuştu.

ÇOK SAYIDA ADRESE BASKIN

BBC Türkçe'deki habere göre; Korona virüsle ilgili gelen yeni kısıtlamalar aşı karşıtlarını da harekete geçirdi. Polis, Korona virüs önlemlerine destek veren Saksonya eyaleti Başbakanı Michael Kretschmer'e yönelik ölüm tehditleri üzerine Çarşamba günü bir dizi adrese baskınlar düzenledi. Aşırı sağcı Aşı Karşıtı eylemcilerin, eylemi ok ve yaylar ve diğer "delici silahlar" kullanarak yapmayı planladığı düşünülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster