Foto GaleriGündemAlevlere karşı zamanla yarışan uçak pilotlarının zorlu mesaisi

Alevlere karşı zamanla yarışan uçak pilotlarının zorlu mesaisi

1 / 37 Alevlere karşı zamanla yarışan uçak pilotlarının zorlu mesaisi
05 Ağustos 2021 - 11:33

Orman yangınlarıyla mücadelenin etkin olarak devam ettiği Antalya veMuğla'da karadan alevlere müdahale eden ekiplerin en büyük yardımcısı sabahın ilk ışıklarıyla havalanan yangın söndürme uçakları oldu.

Karadan güçlükle ulaşılan yerlere "nokta atış" ile tonlarca suyu bırakan yangın söndürme uçakları, alevlerin daha geniş alanlara yayılmamasında önemli rol oynuyor.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUM05 Ağustos 2021 12:23

    Memleketimizin en iyi ormanları yandı.  Büyük bir afet yaşanıyor malasef ama çok hazırlıksız yakalandık. Yangın söndürme uçak sayımız bu kadar yetersiz olmamalıydı. Ordumuz ve hava kuvvetlerimizde deniz kuvvetlerindeki tüm helikopterde bambi bulunmalıydı. Yangınlar bu kadar büyümeden yangınların üzerine yağmur gibi yağmalıydık. Bambi denen sistemin en kralını yapardı bizim insanımız. Bu hazırlıklar çok küçük ücretlerle yapılabilecekken malasef bedelini çok ağır ödedik. Bu kadar ormanlık alan, kaybolan canlar, yanan termik santral... Ekonomimiz ağır yara aldı.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster