Foto GaleriEkonomiAidat zamları yüzde 70’i aştı! Vatandaşlar ne yapabilir?

Aidat zamları yüzde 70’i aştı! Vatandaşlar ne yapabilir?

8 / 10 Aidat zamları yüzde 70’i aştı! Vatandaşlar ne yapabilir?
16 Ocak 2022 - 18:47

‘NEREDEYSE KİRAM KADAR AİDAT ÖDÜYORUM’

E.T.: 6 ay önce pek çok yere göre aidatı çok yüksek bir siteye taşındım. 800 TL ödemesi vardı ancak su, güvenlik, havuz, spor salonu, temizlik görevlisi gibi birçok kalemin bu ödemeye dahil olduğu söylendi. Ancak ben çöpümü bile kendim atıyorum. Pandemiyi bahane ettiklerinden de havuzu tamamen kapattılar, onu da kullanamıyorum. Aidata dahil olduğu söylenen faturaların da hepsini ayrı ayrı yine ben ödüyorum. Hiçbir hizmet alamadığım yere neredeyse kiram kadar aidat ödüyorum.

‘KEPÇEYLE ALIP KAŞIKLA VERİYORLAR’

E.Ö.: Yaklaşık 8 ay önce bir siteye taşındım. Aidatı makul bir ücretti, ancak yeni yılda yüzde 70’e varan bir zam uygulandı. Neden bu denli bir artış olduğunu sorduğumda ise geçtiğimiz sene pandemi sebebiyle yapmadıkları artışı da bu aidat zammına yansıttıklarını söylediler. Ödediğimiz aidatlarla yaptıkları hizmetlere de bakılınca kepçeyle alıp kaşıkla veriyorlar demek yerinde olur.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster