Foto GaleriGündem7 soruda Türkiye'ye gelecek Kovid-19 aşısı

7 soruda Türkiye'ye gelecek Kovid-19 aşısı

9 / 9 7 soruda Türkiye'ye gelecek Kovid-19 aşısı
03 Aralık 2020 - 14:03

7- Aşı Türkiye'ye geldiğinde normal hayata dönülecek mi?

Gelişmeler olumlu seyrederse Türkiye, dünyada aşılama çalışmalarına erken dönemde başlayan ilk ülkelerden biri olacak. Ancak bilim insanları, aşı bulununca her şey normale dönecek diye beklenmemesi, tedbirlere devam edilmesi uyarısında bulunuyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BEHİYE AKSOY GÜLLÜ03 Aralık 2020 18:00

    PENTAGON'UN ( AMERİKAN SAVUNMA BAKANLIĞI)  KOVİD19  AŞISINI GELİŞTİRDİĞİNİ , AMERİKAN MODEMA ŞİRKETİNE VE  DOLAYLI OLARAK ALMAN PFİZER BİONTECH FİRMASINA  DESTEK VERDİĞİNİ BİLİYORMUYDUNUZ  ??  HAYIR  BİLMİYORDUNUZ..    PEKİ  PENTAGONA BAĞLI  DARPA ŞİRKETİNİN  ( İLERİ TEKNOLOJİK SAVUNMA SİSTEMLERİ FİRMASI ) İLE  KOVİD19 AŞISI İLE NE İŞİ OLABİLİR ???!!!    İNANMAYAN  'DARPA' ŞİRKETİNİN WEB SİTESİNDE  KOVİD AŞI ÇALIŞMALARINI  OKUYABİLİR VE GÖREBİLİR..  BUNLAR GÜNÜMÜZDEN 50 SENE SONRASINDAKİ TEKNOLOJİYE SAHİP..DOLAYISI İLE  SİLAH ÜRETEN BİR FİRMA ACABA NASIL VE NEDEN AŞI GELİŞTİRME İŞİNE KARIŞIR  ??  İNSAN SAĞLIĞI İÇİN Mİ..  KOVİD19 VE AŞISI TAMAMIYLE VE TAMAMIYLE KORKUNÇ BİR SİLAH.. 

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster