Foto GaleriEkonomiZarar edebileceğiniz 7 iş fikri

Zarar edebileceğiniz 7 iş fikri

2 / 10 Zarar edebileceğiniz 7 iş fikri
11 Mart 2019 - 10:51

Bilgisayar Ekipmanları Satışı

2000’li yıllarda çok ama çok popüler olan, iş sahibine yüksek kazanç sağlayan bilgisayar ekipmanları satışı günümüzde birçok farklı nedenden ötürü geri planda kalan iş fikirleri arasında yer alıyor. Bilgisayar tamiratı ya da bilgisayara format atılması üzerine kurulan bu iş yerleri sahiplerine maalesef birçok bölgede tabiri caizse sinek avlatıyor. Bilgisayardan virüs temizleme, teknik destek, onarım, bilgisayar parçaları satışı vb. alanlarda hizmetleri kurgulanan küçük işletmeler teknolojinin gelişmesi, genç neslin bu konularda sağlam bir bilgiye sahip olması ve elbette bilgisayar fiyatlarının ucuzlamasıyla birlikte karlılığını düşürüyor.

Eğer siz de bilgisayar üzerine bir iş fikri ile hayatınıza devam etmek istiyorsanız yeniden düşünmenizi, risklerinizi ve sağlayabileceğiniz potansiyel karı göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz. Eğer illa ki bu iş fikri tam benlik diyorsanız da hizmetlerinizi ve ürün çeşitliliğinizi arttırmanızı tavsiye ediyoruz. Cep telefonları ile entegre hizmetler sunarsanız, bölgenizde sevilen ve saygı duyulan biriyseniz şansınız da eş orantılı olarak yükselecektir. Ancak yine de bu iş fikri ile yüksek kazançlar sağlamayı beklememelisiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster