Telekomünikasyon en hızlı büyüyen sektör

Türk Telekom Grup Üst Yöneticisi Hakam Kanafani ''CEO Live Session'' oturumunda konuştu

Türk Telekom Grup Üst Yöneticisi (CEO) Hakam Kanafani, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de telekomünikasyonun, en hızlı büyüyen sektörlerin başında geldiğini belirtti.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, ''CEO Live Session'' oturumunda konuşan Türk Telekom Grup CEO'su Hakam Kanafani, Türkiye'nin SAMENA bölgesinin telekomünikasyon merkezine dönüşme potansiyelinin önemini vurguladı.
EN HIZLI BÜYÜYEN SEKTÖRLERİN BAŞINDA
Hakam Kanafani, ''Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de telekomünikasyon, en hızlı büyüyen sektörlerin başında geliyor. Son yıllarda birçok yenilik, telekomünikasyon sektörü kapsamında yaşamlarımıza dahil oldu. Ev ve işyeri telefonlarından mobil iletişime, ADSL'den kablosuz haberleşmeye kadar yeni geliştirilen teknolojiler hayatlarımızı değiştirmeye devam ediyor. Şirketler için en büyük zorluk, bu değişime hızlı uyum sağlamak ve değişebilmektir'' ifadelerini kullandı.
Türk Telekom Grubu Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Mustafa Aykut da, telekom dünyasında internetin yönetimi ile sosyal ve teknolojik gelişimi konularında bilgi verdi.
Aykut, ''İnternet yönetiminin geniş kapsamlı tanımı olduğu kadar, kendisi de karmaşık bir rejim ve pek çok konuyu, oyuncuyu, mekanizmayı, süreci ve aracı ilgilendiriyor. Bu çok disiplinli yapı, sosyo-ekonomik kalkınmadan, hukuk ve politikaya kadar pek çok alanı içine alıyor. Günümüze dek gelen internetin çok paylaşımlı yönetim modeli sürdürülmeli'' dedi.
Etkinlik, bugün gerçekleştirilen panellerle sona erdi.