Sosyal konut için kura tarihi belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum TOKİ sosyal konut projesinde kuranın çekileceği tarihleri açıkladı. Bakan Kurum Kura çekimi 12 ilde, 7-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ sosyal konut projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı. TOKİ kura çekimi 12 ilde, 7-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.

Kurum, ilk kuraların 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatılacağını söyledi.

TOKİ KURA ÇEKİMİ 7-16 KASIM’DA

Kurum, İstanbul'un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni’nde konuştu.

“Güneydoğu Anadolu Bölgemizde 5 ilimiz, Doğu Anadolu Bölgemizde 7 ilimiz olmak üzere 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 ilimizdeki 22 bin 57 konutumuzun kura çekimlerini gerçekleştireceğiz” diyen Kurum, şöyle devam etti:

“Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ'mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Kura çekimlerimizin tamamını inşallah 2023 Mart ayında tamamlayacağız. İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun.”

TOKİ'nin indirim kampanyasından 35 bin kişi yararlandı

 

TOKİ başvuruları için e-Devlet'e kimlik numarası uygulaması

 

TOKİ arsa başvuruları başladı!