Putin'den flaş 'savaş' açıklaması: Başka seçeneğimiz yoktu!

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Rusya lideri Putin, "Harekat planlandığı gibi gidiyor. Askeri hareket dışında başka bir seçeneğimiz yoktu, Ukrayna çok yakında nükleer bir silaha sahip olabilirdi" diye konuştu.


Rusya Devlet Başkanı Putin canlı yayında kameralar karşısına geçerek, "Harekat planlandığı gibi gidiyor. Askeri hareket dışında başka bir seçeneğimiz yoktu, Ukrayna çok yakında nükleer bir silaha sahip olabilirdi. Ukrayna'yı işgal niyetimiz yok, yapmamız gerekeni yaptık" dedi.

Putin, Rusya'ya uygulanan yaptırımlara yönelik ise "Kendi ülkenize yatırım yapmalısınız. Bunu çeşitli vesilelerle ifade ettim. ABD'den gelen baskı olsa da ülkemizde çalışmaya devam eden firmalara teşekkür ediyorum. Korkak davranan şirketler Rusya'ya karşı olan kampanyaya katılarak kar elde etmeye çalışıyor. Bize karşı kısıtlamalar her senaryoda uygulanacaktı. Bizim operasyonumuz Batı için sadece bir bahane oldu. Kırım'da da aynısı yaşandı. Bu adımlar milyonlarca insanın hayatını kötü hale getiriyor ve Rusya'yı vurmayı hedefliyor" ifadelerini kullandı.

Moskova'da Çavuşoğlu-Lavrov görüşmesi sonrası flaş açıklamalar

 

Önce oligarklar şimdi de Putin: Servetinin peşine düşüldü!

 

ABD Senatosu: Putin savaş suçlusudur

 

Putin'in bombaları Rusları da vurdu: Kuzey Kore'den beter!