Osman Zeki Özger'e çifte yeni görev

Vakıf Leasing'in genel müdürlüğünden emekli olan Osman Zeki Özger Anadolu Leasing ve Anadolu Yatırım'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlendi

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler ve Anadolu Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Osman Zeki Özger atandı. Özger ayrıca Anadolu Factoring Yönetim Kurulu Üyeliği’nde görev alacak.

Osman Zeki Özger, 1960 Gaziantep doğumludur. 1982 yılında Atatürk Üniversitesi    Fen-Edebiyat Fakültesi’den mezun olmuştur.
1984 yılında Halkbank’ta bankacılığa başlayan Özger, sırası ile İktisat Bankası, Demirbank, Dışbank, Tekstilbank ve Anadolubank’ta Şube Müdürlüğü görevini yürütmüştür.
2006-2016 yılları arasında sırasıyla Vakıflar Bankası’nda Anadolu Kurumsal Merkez Başkanlığı ve Güneş Sigorta Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Deniz Leasing’de Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır.
Profesyonel görevinin yanı sıra 2012 yılı sonunda kurulan Finansal Kurumlar Birliği’nde 2013-2016 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.