Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı

Arzu Sabancı, Instagram'ın hikaye bölümünden, "Ülkede mülteci istemiyorum." sloganının yazılı olduğu bir logo paylaşarak altına "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" yazdı

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı, Instagram hesabında bir story paylaşarak, Suriyeli mültecilerle ilgili tartışmalara katıldı.

Sabancı, "Ülkede mülteci istemiyorum." sloganının olduğu logonun altında, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı." diye yazdı.

Arzu Sabancı'nın mesajı, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi kullanıcılar, paylaşımın son dönemdeki mülteci karşıtı söylemlerin etkisiyle yapıldığını değerlendirirken, Sabancı'ya hak veren yorumlar da dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hepsini geri göndereceğiz" sözleriyle başlayan “mülteci” tartışması, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “yabancı uyruklulara su faturasını 10 kat zamla yapacağını açıklamasıyla devam etmişti.

Mülteciler kampanya başlattı: Gitmiyoruz

Günlük Kovid-19 verileri açıklandı