Mehmet Ekici transferinde flaş gelişme

Olcay Şahan'ın Trabzonspor ile anlaşmasının ardından, bordo-mavili takımdan Mehmet Ekici'nin de Beşiktaş ile el sıkıştığı açıklandı

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği ve Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici'nin menajer babası ile el sıkıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş ise devre arasında alınması planlanan Mehmet Ekici'nin sezon zonuna kadar Trabzon'da kalmasını isterken "Şu anda onun mevkiinde çok oyuncu var. Sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor'da kalsın" dediği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş yönetimi Olcay Şahan'ı bonservisi ile birlikte Trabzonspor'a verince sezon başından bu yana takımdan kiralık olarak gönderileceği belirtilen Kerim Frei'ın kaldığı vurgulandı.

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak Olcay Şahan'ı çok sevdiklerini belirtirken "Ayrılmak çok zor oldu. Ama kendisi gitmek için olumlu hava almış. Bizde hayır diyemedik. Olcay Şahan milli takım oyuncusudur. Trabzon'da başarılar dileriz" dedi.