Mansur Yavaş'tan çağrı: Engel çıkarılamayacak bir teklifim var

Yavaş, "Hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba veya manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin veya duruma göre tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. El ele, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Koronavirüs günlerinde dayanışmayı artırmak için, yardımlaşma çağrısında bulundu. Yavaş "Hastalığı değil, iyiliği bulaştıralım" notuyla paylaştığı bir video ile Ankaralıları 'ihtiyaç sahiplerinin veresiye borçlarını kapatmaya' davet etti.

"Engel çıkarılamayacak ve kimseyi incitmeyecek bir teklifim var" diyerek çağrısını duyuran Yavaş, "Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin, hemen mahallenizdeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba veya manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin veya duruma göre tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. El ele, hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım" diye konuştu. 

"Biz komşuyuz, biz hemşehriyiz, biz milletiz" diyen Yavaş, "Üstelik önümüz Ramazan. Ankaralılar olarak bu zor günlerde, lütfen bir güzelliğe imza atıp Türkiye'ye örnek olalım" dedi.