Kaftancıoğlu, kalp krizi geçiren kadına müdahale etti

Yangın çıkan Taksim İlk Yardım Hastanesi'nin bahçesinde bir hasta yakını kalp krizi geçirdi. Hasta yakınına ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yangın çıkan Taksim İlk Yardım Hastanesi’ni ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Yakınının binadan tahliye edilmediğini söyleyen bir hasta yakını, bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen kişiye ilk müdahaleyi, aynı zamanda doktor olan Kaftancıoğlu yaptı.

Kaftancıoğlu, ambulans gelene kadar hastanın başından ayrılmadı. En yakın sağlık kuruluşuna sevk edilen hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Canan Kaftancıoğlu hastane çıkışında ise şu açıklamayı yaptı:

"Şu anda sorulacak çok şey var ama zamanı değil. Şu anda en büyük dileğimiz hastaneden bir ölü ve yaralının çıkmamış olması. Bütün hasta ve hasta yakınlarının tahliye edildiği söyleniyor. Oldukça geniş çaplı bir yangın var. Yangın sonrasında can kaybı ve herhangi bir yaralı olmadığını teyit ettikten sonra bu daha öncede olan ve şimdi tekrarlanan yangınla ilgili soracaklarımız var. Bir daha olmaması için neler yapılabileceğini sonrasında konuşacağız"