İstanbul'da E-5 Karayolu trafiğe kapandı!

İstanbul Avrupa yakasında kar her geçen dakika şiddetini artırıyor. Kar yağışının yoğun bir hal alması ile ulaşımda büyük sorunlar yaşanıyor. Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolunda ulaşım durdu.


İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor. Özellikle Avrupa yakasında kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Uzmanlar saat 17.00 itibarıyla kar fırtınası beklendiğini, zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini bildiriyor. Uyarı üzerine uyarı gelen şehirde Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolu trafiğe kapandı. Ekipler yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BEYLİKDÜZÜ-BÜYÜKÇEKMECE ARASINDA E-5 TRAFİĞE KAPANDI

Sabah'taki habere göre; kar Avrupa noktasının Trakya'ya yakın bölgelerinde hayatı felç etmiş durumda. Şiddetli yağış sonrası Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolu ulaşıma kapandı. Onlarca araç yolda kalırken, ekipler karla kaplanan yolu açmaya çalışıyor. Kar yağışının da aynı şekilde etkili olduğu belirtiliyor. Bölgeden gelen bilgilere göre; kar tipiye dönmüş durumda ve göz gözü görmüyor.

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Vali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Trakya istikametinden İstanbul'a girişlere izin verilmediğini bildirdi.

İSTANBUL'DA KAMU ÇALIŞANLARININ İŞTEN ÇIKIŞ SAATİ ERKENE ÇEKİLDİ

Meteoroloji ve AKOM'dan gelen üst üste uyarılar ile hava radarlarında yapılan inceleme sonrası İstanbul'daki ulaşımın tıkanmaması için kamu kurum ve kuruluşlarında nöbetçi bırakmak koşulu ile çıkışlar 15.30'a çekildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

 

Karaismailoğlu'dan trafik açıklaması

 

İstanbul Valiliği'nden kar yağışı sonrası flaş karar!

 

KGM il il paylaştı: Hangi yollar kapalı hangileri açık?