İstanbul'da 13 araç zincirleme kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

İstanbul Mecidiyeköy'de, D-100 Karayolu'nda 13 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi


İstanbul'un Şişli ilçesi Mecidiyeköy D-100 Karayolu üzerinde 13 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

DHA'nın haberine göre; ihbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Kazada yaralananlar itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarılırken, D-100 Karayolu'nun trafiği Anadolu yakası istikametinde durduruldu. Araçlar yan yol üzerinden Mecidiyeköy meydana yönlendirildi.

Kazadan 1 saat önce yine aynı noktaya yakın bir otomobilin takla attığı ve trafiğin yavaş ilerlediği, bu sırada zincirleme kazanın meydana geldiği belirtildi.

Kazanın ardından araçlarda sıkışan 1'i bebek toplam 8 kişinin olay yerindeki itfaiye tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Yaralı 8 kişi, aralarında hafif yaralıların da olduğu diğer kişilerle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 62

 

Zorunlu trafik sigortalarında yeni dönem: 'İyi'ye indirim, 'kötü'ye zam!

 

Yeni trafik cezaları: Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer...