Halkbank 2000 personel alacak

17 Ağustos'ta yapılacak yazılı sınav ve mülakat ile servis görevlisi unvanında yaklaşık 2,000 personel alınacak

Halkbank, Türkiye genelinde görevlendirilmek üzere Servis Görevlileri ve İstanbul merkezli
görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcıları istihdam edecek.

Türkiye Halk Bankası 17.08.2014 tarihinde yapılacak sınav ile 2000 personel alımı yapacağını açıkladı.

İşte Halkbank tarafından yapılan o açıklama;

Bankamızın Genel Müdürlük Birimlerinde, Bölge Koordinatörlüklerinde ve Şubelerinde istihdam edilmek üzere 17.08.2014 tarihinde yapılacak yazılı sınav ve daha sonra gerçekleştirilecek mülakat ile Servis Görevlisi unvanında yaklaşık 2000 personel alımı yapılacaktır.

Bankanın Servis Görevlisi pozisyonu için düzenleyeceği sınavın başvuruları 9 Haziran –10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu,            4 yıllık üniversite mezunu adaylar başvurabilecek. 2 – 27 Haziran tarihleri arasında başvuruları gerçekleştirilecek Müfettiş Yardımcılığı sınavına ise 1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu, 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adaylar katılabilecek.

Halkbank’ın 14 bin 500 çalışanıyla Türkiye’nin dört bir yanında hizmet verdiğini belirten Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu şunları söyledi:

“Halkbank başarılı ve alanında yetkin kadrosuyla çok büyük bir aile. 2014 yılında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için ailemizi biraz daha genişletmeye karar verdik. Bu sayede hem daha fazla müşterimize ulaşmayı hem de ülkemizde istihdamın artmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana ekonomiye verdiğimiz
kesintisiz desteği, istihdam alanında da sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz.”