Finans sektöründe kariyer yapmak ister misiniz?

Türkiye’nin ilk finans kariyer portalı www.finansjob yayın hayatına başladı. Artık milyonlarca CV arasında kaybolup gitmeyin, keşfedilmeyi beklemeyin

Türkiye, finans ve bankacılık sektörlerinde uluslararası bir merkez olma hedefine yaklaştıkça bu alanda çalışan sayısına daha fazla ihtiyaç duyulacak. İstanbul yakın bir gelecekte Uluslararası Finans Merkezine dönüştürülecek. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de finans sektörü Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan, en hızlı büyüyen sektörü olmaya devam edecek.

Bankacılık, sigorta, faktoring, leasing, yatırım kuruluşları, menkul kıymet şirketleri, portföy yönetim şirketleri, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, risk sermaye şirketlerinde kariyer fırsatları için finans sektörünün ilk kariyer portalı www.finansjob.com’a bir CV bırakmanız yeterli.

Keşfedilmek için milyonlarca CV içerisinde kaybolup gitmeyin. Finans dünyasında kariyer yolculuğuna hazırlanıyorsanız yeni mezun ve hırslıysanız ya da daha iyi bir kurumda başarı elde etmek istiyorsanız, on yıllarca birilerinin sizi bulmasını beklemeyin. Türkiye’nin önde gelen finans ve yatırım kurumlarına www.finansjob.com üzerinden tek bir adresten ulaşma fırsatını yakalayın.

İYİ BİR NETWORK ÜZERİNDEN İLERLEMEK ÖNEMLİ

Finans dünyasında kendinize yer edinmek, sizi farklı kılacak ekstra niteliklerinizi ön plana çıkarmak için doğru network üzerinden ilerlemek çok önemli.

Uzaktan iş ilişkilerinde doğrudan kişisel temas her zaman olmayabilir. Networkteki insanlar arasında binlerce kilometre olabilir. Ancak, internet ve sosyal medya araçlarının etkin kullanımı mesafeleri ortadan kaldırır. Finans dünyasında kariyer basamaklarını tırmanmak isteyenlere yeni bir kapı açan Finansjob.com, sosyal ağları da buluşturan önemli bir platform.

Linkedin, Facebook gruplarına üye olan kişiler direkt Finansjob.com’a CV bırakabilir.
Kariyer yolculuğunu bir kısa mesafe koşusu gibi değerlendirmeyin, başarılı network’lerin yeni kapılar açacağını unutmayın. Yeni bağlantılar kurmak ve kaynaklara erişmek için yıllarca uğraşmayın, sağlam temellere dayanan ilişkiler ve bağlantılar, sizleri uzun vadede kârlı iş girişimleri ile buluşturacaktır.

İşte www.finansjob.com bunun için var.