Erdoğan'dan CHP'ye sert yanıt!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ODTÜ’de açılış töreninde gündeme bomba gibi düşen ses kayıtlarıyla ilgili açıklamalarına devam etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ODTÜ’de 1071 Malazgirt Bulvarı’nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan’ın açıklamaları:

İşte Erdoğan’ın açıklamaları:

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunların yatsıya kadar bile yanmadı. Bunların ODTÜ'den geçen bölgeye engel olmak için ortaya koydukları şiddeti, çirkinliği herkes gördü, takip ettik. Güya ağaç kesiliyormuş. Öyle olmadığını proje kapsamında çok sayıda ağaç dikeceğimizi söylediğimiz halde. İstemezük tavırlarından vazgeçmediler. Kim bu zihniyet CHP. Köprü dedik istemezük dediler. İsteseniz de istemeseniz de biz bunları yaptık, yapacağız.

Şimdi soruyorum. Bu gençler aldanmış, aldatılmış. Bu gençler farklı gözlüklerle dünyaya bakıyorlar. Maalesef şimdi bu güzellikleri görecekler mi? Takdir edecekler mi? Çünkü bunları yapılanı görmez. Ağaçları yerinden sökmeye çalışır bunlar. Molotof kokteylleriyle dükkanları cam çerçeve indirirler. Nereden nereye geldik. Bunların kafası 1940’ların kafasıdır. Milletimiz yeter söz milletin diyerek dur dedi. Milletimiz kalkınmayla tanıştı. 1994 krizinin, 2001 krizinin gerisinde hep CHP zihniyeti vardır. Yeni Türkiye’de istemezüklere yer yok.

"GEZİ OLAYLARIYLA HER TÜRLÜ ÇİRKİNLİĞİ YAPTILAR"

Sandığa itibar etmeyenin, çıkan sonuca razı olmayanın millet diye bir meselesi yoktur. Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanlar hiç boş durmadılar. Kimi zaman darbe peşinde koştular, kimi zaman terörden bizi köşeye sıkıştırmaya çalıştılar. Medyayla bizi karalamak istediler. Geçen sene de Gezi olaylarıyla her türlü çirkinliği yaptılar.

"İHANET İÇİN KULLANDILAR"

O da olmayınca çok daha sinsi bir plan ortaya çıkardılar. Bunları da sizlerin dualarıyla aşıyoruz. Dün gazetelerde binlerce kişinin dinlenmesiyle ilgili haberler yer aldı. Bugün savcı açıklama yaptı. 3 binin yakın insanın dinlendiğini açıkladı. Bu paralel yapı milletimizi aldatmaya devam ediyor. Samimi vatandaşımız, samimi duygularıyla zekatını, kurbanını onlara verdiler. Ama onlar bunları akla hayale gelmez ihanet çalışmalarının için kullandılar.

"MONTAJLARIN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERECEĞİZ"

Dün de şahsımla ilgili tamamen montaj bir kaset yayınladılar. Bunlar bütün teknolojiyi kullanarak her türlü şeyi yaparlar. Kısa zamanda bu montajların nasıl yapıldığını sizlere göstereceğiz. Herkes görecek, CHP , MHP de görecek.