Çirkin paylaşımı yapan İl Müdür Yardımcısı görevden alındı

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay’ın Twitter hesabından “Çocuklarımız aç, çöpten yiyecek toplamaktan geliyorum” diyen kadına, “Geber” yanıtı büyük tepki çekti. Bakanlık, Noğay'ın görevden alındığını açıkladı.

FINANSGUNDEM-ANKARA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bakanlığa bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısının sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımının toplumun tepkisini çektiği belirtildi.  

Açıklamada, “Birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı bir dil ve üslup devletimizin hiçbir kademesinde asla kabul edilemez. Anne ve yavrularımız ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanacak ve bakanlığımız hizmet modellerinden faydalandırılacaktır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse sahipsiz ve yalnız değildir” denildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm vatandaşların huzur, barış ve refah içerisinde birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam edeceği ve bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğinin belirtildiği açıklamada, “Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır” denildi.