CHP'li vekili çok ağır eleştirdi

Başbakan Erdoğan'ın kızına Twitter'dan hakaretli gönderme yapan Yıldıray Sapan'a, Twitter'da Melih Gökçek'ten sert yanıt geldi

Melih Gökçek'in Twitter'daki son hedefi CHP milletvekili Yıldıray Sapan oldu. Sapan'ın Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a göndermede bulunan twitine Gökçek'ten çok sert bir yanıt geldi.

Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldıran ve kamuoyunda 'Palalı saldırgan' olarak anılan Sabri Çelebi'nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas'a gitmesi eleştirilere neden olmuştu. Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kararı Twitter hesabından eleştirirken ''Biri cikip sumeyye'nin kicina palayla vursa ne olurdu acaba?'' diye yazması takipçilerinin bile tepkisini çekti. Sapan, gelen tepkiler sonrası twitini kaldırsada Gökçek'in salvolarından kurtulamadı.
 GÖKÇEK, MAHKEME TUTANAKLARINI TWITTER'DA PAYLAŞTI!
CHP'li vekilin geçmişinde eşiyle yaşadığı sorunları gündeme getiren Gökçek, mahkeme tutanaklarını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hamile karısını dövüp mahkemelik olan Sapan’ın şiddet gören eşinin ifade tutanağını Twitter’da yayınladı. Sapan'a "senden erkek olsa ne yazar" diyen Gökçek, CHP'li vekilin hayli magazinel aile sorunlarını ifşa etti.