Çalık'tan Halisdemir'e veda

Aktif Yatırım Bankası Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir görevinden ayrıldı, Ahmet Çalık teşekkür mesajı yayınladı

 Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, 06/01/2015 tarihi itibarıyla yürütmekte olduğu görevlerinden ayrıldı.

Aktif Bank, tepe yönetiminde gerçekleşen değişikliğe ilişkin olarak Çalık Holding ve Aktif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık tarafından aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“06.03.2007 tarihinden bu yana bankamız Genel Müdürlüğünü yürütmekte olan Sayın Dr. Önder Halisdemir 6 Ocak 2015 tarihi itibari ile görevinden ayrılmaktadır.

Sayın Halisdemir’in çalıştığı dönem içerisinde, “Yeni Jenerasyon Bankacılık” konsepti ile bankamız büyüme ve karlılık için önemli başarılara imza atmış ve finans sektöründe sağlam bir yer edinmiştir.

Ülkemizde girişimciliğin gelişimi için birçok inisiyatifin alınmasında Aktif Bank Genel Müdürü ve Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı olarak aktif rol almıştır. Sigortayeri, Passolig, N Kolay, E-Kent, UPT gibi değerlerin oluşmasına katkı, farklı bir modelle on
binin üzerinde fiziki noktada ürün ve hizmetlerinin müşteriler ile buluşturulması, “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” ödülü de dahil olmak üzere seksenin üzerinde uluslararası ödülün alınması gibi pek çok önemli işte imzası olan Sayın Dr. Önder Halisdemir’i iyi bir lider, mucit ve iş geliştirmeci özellikleriyle hatırlayacağız.

Bankamız bundan sonraki dönemlerde de güçlü kadrosu ile ülkemiz değerlerine başarıyla yatırım yapmayı sürdürecek ve ülkemizin en büyük yatırım bankası olarak görevlerini yerine getirecektir.

Sayın Dr. Önder Halisdemir’e Yönetim Kurulumuz ve bankamız çalışanları adına yeni yaşamında başarılar diler, Bankamız’a ve iştiraklerimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.”