Aziz Yıldırım'a başkanlık şoku!

Spor hukuku avukatı Alpay Köse, Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin de düşeceğini belirtti

Spor hukuku avukatı Alpay Köse, Yargıtay'ın kararı sonrasında Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin de düşeceğini belirtti.

İşte Alpay Köse'nin Yargıtay kararı sonrası değerlendirmeleri; "Yargıtay'ın vermiş olduğu onama kararıyla şu an itibarıyla Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin sona erdiğini bundan sonra sportif yöneticilik yapamayacağını söyleyebiliriz.

Ayrıca bir miktarda hapis yatması gerekiyor gibi gözüküyor. Kararın tamamını göremedim ama hem örgüt hem de şikeden onandıysa bu durumlar söz konusu olur. Bunun yanında diğer yöneticilerin de kararı onandıysa yöneticilikleri düşer."




AZİZ YILDIRIM FRANSA'DA TATİLDE


12 Ocak'ta oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor hazırlık karşılaşması sonrasında eşi ve kızı ile birlikte Fransa'ya tatile giden Aziz Yıldırım'ın bu hafta sonu tatilden dönmesi bekleniyor.

Ayrıca bir miktarda hapis yatması gerekiyor gibi gözüküyor. Kararın tamamını göremedim ama hem örgüt hem de şikeden onandıysa bu durumlar söz konusu olur. Bunun yanında diğer yöneticilerinde kararı onandıysa yöneticilikleri düşer."