Aziz Yıldırım harekete geçti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçı öncesi takımın motivasyonunu yükseltiyor

F enerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra’ya el koydu. Yıldırım eskiden olduğu gibi bizzat futbol takımıyla ilgilenmeye başladı.  Son iki gündür Samandıra Tesisleri’ne giden Aziz Yıldırım’ın hem teknik heyeti hem de futbolcuları yakın takibe aldığı kaydedildi.
Yıldırım’ın bugün de tesislere gideceği ve takımın çalışmalarını yakından takip edeceği bildirildi. Başkan, özellikle kritik derbi maçları öncesi takımın moral ve motivasyonu yüksek tutmaya çalışıyor.
Trabzonspor maçıyla girilen sürecin öneminin farkında olan Başkan Aziz Yıldırım, bu önemli karşılaşmaya kadar sürekli olarak takımla biraraya gelecek.

Trabzon’a gitmiyor

Hak mahrumiyeti cezası aldığı için Trabzon’a gidemeyecek olan Yıldırım, sarı-lacivertli ekip İstanbul’dan ayrılana kadar takımla yakından ilgilenecek.
Başkan Aziz Yıldırım, UEFA, CAS ve Yargıtay süreçleri sebebiyle takımla yakından ilgilenememiş ve tüm sorumluluğu teknik direktör Ersun Yanal’a bırakmıştı. Ancak son dönemdeki düşüş ve girilen kritik süreç sebebiyle başkan devreye girdi ve tekrar ipleri eline aldı.
Sarı-laciverti yönetimin ayrıca bu haftaki Trabzonspor maçında takıma ciddi bir prim vereceği öğrenildi. Prim miktarının takım Trabzon’a giderken pazar günü açıklanması bekleniyor. 
Bu arada  Ersun Yanal, dünkü antrenman öncesinde takımıyla özel bir toplantı yaptı. Sarı-lacivertli ekibin hocası, ligin ilk yarısında ısrarla altını çizdiği “Bu takım 24 kişiden oluşuyor” vurgusunu tekrarladı, “Bakın haklılığım nasıl ortaya çıktı. Hepiniz bir şekilde şans buldu. Kimin şampiyonluk golünü atacağı ya da kimin şampiyonluğu getirecek hareketi yapacağı belli olmaz” ifadelerini kullandı.