Acun Ilıcalı: Hadise'nin şampiyonluğu benim için iyi olmadı

O Ses Türkiye yarışmasının başladığı günden bu yana jüri koltuğunda oturan Hadise'nin ilk defa şampiyon olmasının yankıları sürerken Acun Ilıcalı'dan şok açıklama geldi

'O Ses Türkiye 2017’ yarışmasının şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan oldu. Dodan'ın bu başarısıyla, başladığı günden beri O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Hadise de ilk kez şampiyonluk sevincini tattı. Hadise'nin başarısı büyük yankı uyandırırken kanalın sahibi ve programın sunucusu Acun Ilıcalı'dan şok açıklama geldi. Ilıcalı, "Hadise'nin şampiyonluğuna onun adına  çok sevindim. Ancak bu benim için hiç de iyi olmadı" dedi. 

TV8.5'ta yayınlanan Survivor Ekstra programına katılan Acun Ilıcalı, Hadise'nin şampiyonluğu için şunları söyledi:

"Ben Hadise'yi çok seviyorum. Kazandığı için de çok mutluyum. Ancak benim bütün malzemem bitti. Kaybettiği zaman mutsuz oluyordu ya. Bundan sonra ben onunla nasıl dalga geçeceğim. En kısa sürede bir şey bulmam lazım."

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Hadise, altı yılın sonunda takımından Dodan’ın birinci olmasıyla sevinç çığlıkları attı. Acun Ilıcalı’nın Dodan’ın şampiyonluğunu duyurmasının ardından Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler Hadise’ye sarılarak tebrik etti.

Ayakkabısını çıkararak sahneye koşan ve Dodan’ı kucaklayan şarkıcı, Twitter’dan “Artık hep birlikte rahat bir nefes alabiliriz diye düşünüyorum. Duygularımı kelimelerle anlatmak çok zor. Gerçekten çok mutluyum. Altı yılın sonunda şeytanın bacağını kırdık” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. Dodan, hem Otomobil hem de single çıkarma şansı kazandı.