BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYanal'dan şok sözler!----

Yanal'dan şok sözler!

Yanal'dan şok sözler!
23 Kasım 2014 - 10:49 www.finansgundem.com

Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 yenen Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'dan zehir zemberek sözler

Hallihodzic'in ardından Trabzon’un başına geçen ve G.Saray karşısında takımı lakabına uygun şekilde ‘Fırtına’ya dönüştüren Ersun Yanal maç sonu çok iddialı konuştu. İlk 9 haftada takımın çok büyük puan kaybı yaşadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, eğer sezon başında bu kadroyu eline almış olsaydı önlerinde kimsenin duramayacağını söyledi.
 
Takımla kısa bir süre çalışma fırsatı bulabildiği için Türk Telekom Arena’da alınan 3-0’lık galibiyetten kendisine pay çıkarmanın şu an için doğru olmayacağını belirten Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından şöyle konuştu:
 
“Başarıyı üzerime alınmam için henüz çok erken. Rakibe göre bizim disiplinimiz, isteğimiz yüksekti ve kazanma arzumuzu eyleme dönüştürmemiz önemliydi. Burada sonuç daha farklı olabilirdi, bence olmalıydı da. Çabuk oynadığımızda onların savunmasının aksayacağını biliyorduk. Bence daha iyisini de yapabilirdik. 
 
‘ÇALIŞMAYA DEVAM’
 
Yetenekl bir takım var elimizde. Trabzon ruhunu ortaya koyacak, Türkiye’yi tekrar coşturacak bir takım var. Benim istediğim oyunu oynamamız için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Oyuncularımızın kazanma arzusunu kutluyorum. Daha keyifli oynayabilecek bir kadro bu. 3 kulvarda da ilerleyeceğiz. Biz hep beraber bu yolda kol kola yürürsek Türk futbolu çok büyük bir kazanç elde eder. 
 
Her yerin Trabzon olduğunu hem Türkiye’de hem de Avrupa’da söyleteceğiz. Minimum zamanı maksimum kullanmaya çalıştık. Milli takımlarından gelen oyunculardan sadece Medjani’yi kullanabildik bu maçta. Diğer oyuncularımızla sadece konuşma fırsatım oldu. 3 hedefte yürümek için çalışmalarımız devam edecek. 
 
Biz 15 puanlık bir kayıpla başladık. Bu farkı kapatıp yarışı kovalamak istiyoruz. Sezon başında takımın başında olsaydım ‘Şampiyonluğun en büyük adayıyız’ derdim. Ancak şimdi ise ‘Şampiyonluk yarışı içindeyiz’ diyebiliyorum.” 
 
‘Yeneceğiz demiştim’
 

Musa Nizam, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 24 yaşındaki sol bek, “Her hocanın ayrı bir taktik anlayışı var. Bu da sahaya yansıdı. İnşallah daha da güzel olacak. Gelmeden de demiştim G.Saray’ı yeniceğiz diye. Bu şekilde devam edersek yarışın içinde olacağız” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)