BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan Demirel'den derbi mesajı----

Volkan Demirel'den derbi mesajı

Volkan Demirel'den derbi mesajı
05 Mart 2015 - 00:05 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray derbisi öncesi önemli mesajlar verdi.

Deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda avantaj yakalayan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uzun süre sonra formasına kavuşan Sarı-Lacivertli file bekçisi, "Maçı gol yemeden kapatmak istiyorduk ama olmadı. Yine de deplasmanda iki gol attık, bu avantaj önemli. Şimdi önümüzde derbi maçı var. Artık kupayı bir kenara koyup buna odaklanmamız gerek. Uzun zamandır oynamıyordum, benim için de burada şans bulmak iyi oldu. Fenerbahçe için Galatasaray maçları her zaman önemlidir, aynı zaman da Galatasaray için de Fenerbahçe maçları. Futbolun bayramı diyebiliriz bu maçlar için. Umarım güzel bir derbi izlettiririz. Taraftarlarımızdan ricam lütfen sahada bizimle kalsınlar. Gereken skoru alacağımıza eminim. Önümüzde az bir vakit var, derbiye en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Son haftalarda puan kayıpları yaşamış olabiliriz, bunlar futbolun içinde var. Geçen sezon da buna benzer şeyler yaşadık. Sakat ve cezalı isimlerin yokluğu böyle şeylerde etken olabiliyor. Herhangi bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Daha 12 hafta var, değirmenin altından çok sular akar. Konuşmak için erken, 12 yıldır bu ligdeyim ve çok şey deneyim ettim. Özellikle Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde takımların sıralamada hangi konumda olduğu farketmez, her zaman önemlidir. İnşallah Pazar günü güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)