BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan 'Penis'ini gösterdi! Ayıp be Volkan!----

Volkan 'Penis'ini gösterdi! Ayıp be Volkan!

Volkan 'Penis'ini gösterdi! Ayıp be Volkan!
26 Ağustos 2014 - 09:42 www.finansgundem.com

Penaltı kaçıran Melo’nun üstüne atladı. Sonra penisini gösterdi.

F.Bahçe’nin ezeli rakibi G.Saray’ı penaltılarda devirip Süper Kupa’yı kazandığı maçta kaptanı Volkan Demirel gerek maç içindeki hareketleri gerekse maç sonu açıklamalarıyla takımın başarısını gölgeledi. İkinci yarının başında G.Saray taraftarının bulunduğu kaleye geçen Volkan, tribünden atılan yabancı maddelerin hedefi olurken, penaltı atışlarındaki tutumuyla tepki çekti.
 
PENİSİNİ GÖSTERDİ
 
G.Saraylılar'ın vuruşundan önce rakibin dikkateni dağıtmak için kalenin yanına gelip su içerek ortamı geren milli eldiven, Melo’nun penaltıyı kaçırması sonrası kendinden geçti. Topun auta gittiğini görünce sevinci sırasında Sambacı’nın üzerine zıplayıp arptı. Sonrasında gerilen ikiliyi hakem sarı kartla cezalandırdı. Olaylar yatışıp Melo uzaklaşırken ise Volkan penisini tutup Sambacı’ya gösterdi.

İşte o anlar

 video##1063##player
 
‘EVİNİZDE KÖPEK VAR’
 
Kupa sevinci sırasında futbolcularır F.Bahçe taraftarının bulundu tribünün önünde toplandı. Tribünleri eliyle susturan Volkan Demirel’in önderliğinde futbolcular “1, 2, 3” diye sayıp “Şampiyon Fener, en büyük Fener” dediler, tezahüratın küfürlü kısmı “Alkışlayın ulan i..eler” kısmını taraftarlara söylettiler.
 
Kupa alındığında takım saha içindeyken tüm takım yere çöktü ve Volkan, Dilber Ay’ın ‘Akşama geleceğim’ türküsünü “Akşama geleceğim, akşama geleceğim... Evinizde köpek var” kısmını bizzat söylerken, nakaratı ise futbolcular hep bir ağızdan seslendirdi.
 
Son olarak ise F.Bahçe Kaptanı herkesi şaşırtan açıklamayı yaptı. Soyunma odasında FBTV’ye konuşan Volkan, Pitbull lakaplı Melo’yu hedef alarak “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum” dedi.
 
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yusuf zülfikar26 Ağustos 2014 21:21

    edepsizliğini gerekçe gösterip ersun yenal ı gönderdi isen volkanı aps ile ile göndermen gerekiyor AZİZ YILDIRIM. bu yürek sende varmı göreceğiz aziz kral.

  • Futbol26 Ağustos 2014 14:37

    Futbol'u yönetenlere bakınca oynayanların neden bu halde olduklarını anlamak zor değil, Türk futbolu bitmiş uzatmaları oynuyor artık..

  • C226 Ağustos 2014 14:05

    Futbolun F si yok artık türk futbolunda.. aynı borsamız gibi bitmiş.. milyon dolarlık şarlatanları izliyoruz alkış tutuyoruz.. nasıl millet olduk.. bunları cezalandırmak aslında bize düşer.. erman toroğlu gibi kabzımal mac yorumluyor gülüyorlar seviye okadar düşmüşki kimse toparlayamaz artık.. YAZIK

  • ADAM DEMEK VOLKAN DEMEK26 Ağustos 2014 13:21

    ADAMLARIN YER ALDIĞI TAKIM OLAN FENERBAHÇE'YE DİĞER TAKIMLAR DİL UZATAMAZ. ADAM GİBİ ADAM VOLKAN VE EMRE'DİR. İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM

  • vatan26 Ağustos 2014 13:16

    Kimse gündeme getirmiyor ama volkanın bazı penaltı atışlarında topa vurulmadan 1m öne çıktığını,her penaltı atışı öncesi yerini almayarak su içme numarasıyla taraftarı ce penaltı atacak futbolcuyu kızdırdığını ve hakemin onu cezalandırmadığını daha doğrusu cezalandırmaktan korktuğunu kimse görmedi.

  • H . Akkök26 Ağustos 2014 13:12

    Fener'in kalecisi ne iğrenç bir kişi... Sportmenlik diye birşey bilmeyen yaratık.

  • Çetin 26 Ağustos 2014 13:07

    o kadar büyük olsa sen de gösterirsin :)

  • sergiyo26 Ağustos 2014 12:56

    tff ciid bir kurumsa en az 10 maç bu adama futboldan men cezası verir gs de ciddi bir kulüpse fb kulubü ve taraftarını ayırıp sadece bu adam için en az 25 milyon dolarlık tazminat davası açar

  • terbiye26 Ağustos 2014 12:34

    Adam gibi adam volkan diyen vatandaş;ne kadar cahilsin.yazık seni yetiştiren ANANA, babana

  • Ceza26 Ağustos 2014 10:31

    Federasyon bu terbiyesize ceza vermezse .... Bakalım FENER, Beşiktaşın Nouma'yı kovduğu gibi kovabilecekmi.

  • ADAM GİBİ ADAM VOLKAN26 Ağustos 2014 10:18

    ADAMIN DİBİSİN VOLKAN. OLMAYANLARA GÖSTERDİN. SİZ 6alatasaray'SINIZ BÜYÜK DÜŞÜNÜN!

  • AYI VOLKAN26 Ağustos 2014 10:15

    Adam insan değil... Pardon adam dedim ama bir ayı anca bu kadar karaktersiz olabilir. Maç içinde yaptıkları penaltılardaki çirkefliği koca sahada melonun tepesine doğru atlaması sonrada küfürlü tezahürat yapması karaktesiz olduğunun göstergesidir

  • ersan26 Ağustos 2014 10:01

    futbol bitti artık,,herşey çirkefleşti.