BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor​Türkiye dev organizasyona talip----

​Türkiye dev organizasyona talip

​Türkiye dev organizasyona talip
01 Ağustos 2014 - 18:34 www.finansgundem.com

Ukrayna'da yaşanan karışıklıklar sonrası yeni bir evsahibi aranan organizasyona Türkiye'de talip oldu

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle yeni bir evsahibi aradığı 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na (EuroBasket 2015) başvuruda bulunan 8 ülkenin arasında Türkiye'nin de bulunduğunu açıkladı.

FIBA Avrupa'nın internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan, Finlandiya, Fransa, Almanya, İsrail, Litvanya ve Polonya'nın EuroBasket 2015'e evsahipliği yapmak için başvuruda bulunduğu ve talep sayısında 2002'den bu yana en yüksek rakama ulaşıldığı vurgulandı.

Açıklamada, 31 Temmuz'da sona eren başvurusu süresine kadar turnuvanın belli aşamalarına veya tümüne evsahipliği yapmak adına ilk olarak 16 ülkeden başvuru alındığı ve görüşmelerin ardından 8 ülke ile uzlaşma sağlandığı belirtildi.

FIBA'nın değerlendirme komisyonu evsahipliği başvurusunda bulunan ülkelerin spor merkezlerine önümüzdeki haftalarda kontrol amacıyla ziyaret edecek ve turnuvaya evsahipliği yapacak ülkeyi kesin olarak belirlemek için eylül ayında olağanüstü genel kurul toplantısı düzenleyecek. EuroBasket 2015, 5-20 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

FIBA Avrupa'nın haziran ortasında göreve atanan yeni yönetim kurulu, EuroBasket 2015'e evsahipliği yapması önceden kararlaştırılan Ukrayna'da son dönemlerde yaşanan iç karışıklıklar ve istikrarsız ortam nedeniyle organizasyonun federasyona üye diğer ülkeler tarafından düzenlenmesine karar vermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)