BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'de şoke eden ayrılık----

Süper Lig'de şoke eden ayrılık

Süper Lig'de şoke eden ayrılık
21 Aralık 2014 - 11:40 www.finansgundem.com

Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos ile yollarını ayırdı

Sivasspor üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Roberto Carlosile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

Sivasspor'un dün Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenilmesinin ardından akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu durum değerlendirmesi yaptı. Bu sabah yeniden toplanan yönetim kurulu teknik direktör Roberto Carlos'un da katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesi kararı çıktı. Tarafların karşılıklı anlaşmasıyla Roberto Carlos ile Sivasspor'un yolları ayrıldı. Sivasspor'un hemen yeni teknik direktör arayışlarına başlayacağı ve bazı isimler ile temasa geçileceği öğrenildi.

Carlos, dün İstanbul Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada şu aşamada ayrılmayı düşünmediğini, bu noktada yapılacak bir ayrılığın takıma ihanet olabileceğini söylemişti. Carlos'un bugün veya yarın kentten ayrılması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)