BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'e ABD'den talip var----

Sneijder'e ABD'den talip var

Sneijder'e ABD'den talip var
21 Aralık 2014 - 18:45 www.finansgundem.com

Sneijder New York MLS kulübüne ''evet'' dediği anda Lampard'ın sezon sonuna kadar City forması giymesi kesinleşecek

Wesley Sneijder, Frank Lampard'ın sezon sonuna kadar Manchester City'de kalması için ipleri elinde tutuyor. Sneijder New York MLS kulübüne ''evet'' dediği anda Lampard'ın sezon sonuna kadar City forması giymesi kesinleşecek.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin menajeri Manuel Pellegrini Lampard'ın sezon sonuna kadar takımda kalmasını istiyor. Sadece 6 aylık olan kiralık anlaşmasının sezon sonuna kadar uzatılması içinWesley Sneijder'in Galatasaray'dan New York City kulübüne transfer olması gerekiyor.

Amerikan kulübü, Sneijder için Galatasaray'ın istediği 16 Milyon Pound'u vermeyi kabul ederse bu transfer gerçekleşmiş olacak. New York City kulübünün Abu Dhabi kökenli sahipleri yeni satın aldıkları kulübü dünyaya tanıtmak amacında. Bu nedenle Sneijder ismi üzerinde yoğunlaşıyorlar.

Amerkalı kaleci Tim Howard'a göre, Lampard'ın Manchester City'de kalması MLS kulübü New York City'de oynamasından daha önemli. Sneijder'in MLS'te oynaması ile iki kulübün de sahibi olan Abu Dhabi United gurubu bu açığı kapatmış olacak.

Aslında iki kulübün sahibi olmakla ve Lampard'ı kiralık olarak Manchester City'ye gönderme kararıyla kendi kendilerine problem yarattılar. Ayrıca Lampard'ın tercihi Premier ligi kazanan takımda olmaktan yana.

Neticede Frank Lampard'ın sezon sonuna kadar Manchester City'de kalması için bütün ipler şu anda Wesley Sneijder'in elinde. (Edip Adanır/Fanatik)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)