BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSelçuk Şahin imzayı attı----

Selçuk Şahin imzayı attı

Selçuk Şahin imzayı attı
06 Mayıs 2015 - 02:57 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Selçuk Şahin, Emel Demiryürek ile dünya evine girdi. Şahin'in düğünü Fenerbahçe camiasını buluşturdu

Raffles İstanbul Otel'de gerçekleşen düğün töreninde, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıyarken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük ve eski yöneticilerden Ali Koç şahitlik yaptı.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, Selçuk Şahin'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.



"CAMİA OLARAK YANINDAYIZ"

Düğünde kısa bir konuşma yapan Başkan Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet eden bir sporcumuz. Bu mutlu gününde camia olarak bizler de yanındayız ve bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Selçuk da bizler gibi, bizlerle aynı fikirde olan Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve aynı zamanda laik bir insandır. Bu ülke için, bu doğrultuda çocuklar hediye edeceklerini düşünüyorum. İnşallah biz de o günlerde bulunuruz. Hayırlı olsun, Allah mesut etsin” dedi.

"İYİ İNSAN, GÜZEL İNSAN"

Eski Asbaşkanlardan Ali Koç ise “Düğüne gelirken anne ve babana da dedim. Sizin oğlunuzu seviyoruz, Fenerbahçeli futbolcu, iyi insan, güzel insan, aynen Başkanımızın dediği gibi bir insan. İnşallah ikisinin de hayatı aynı güzellikte olur. Her şey gönlünüzce olsun” dedi ve çifti tebrik etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)