BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporParma iflasını açıkladı----

Parma iflasını açıkladı

Parma iflasını açıkladı
19 Mart 2015 - 21:26 www.finansgundem.com

Yaşadığı ekonomik krizle beraber zor günler geçiren Parma'dan kötü haber geldi.

Serie A'nın köklü ekiplerinden Parma'nın resmen iflas ettiği açıklandı. Geçirdiği ekonomik krizin ardından geçtiğimiz ay 1 Euro'ya satılan kulüpte, yeni başkan Manenti ve 22 kişi gözaltına alınmıştı. Daha öncede müzesinde 4 Avrupa Kupası bulunan Parma'nın, oyuncuların parası ödenmediği için 2 puanı silinmişti.

Geçtiğimiz ay 1 euro karşılığında satılan Parma'da, yeni başkan Giampietro Manenti ve 22 kişi gözaltına alınmış ve futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübün 2 puanı silinmişti.

Müzesinde 4 Avrupa kupasının yanı sıra, çok sayıda İtalya kupa şampiyonlukları bulunan Parma Kulübü'nün sezon sonuna kadar ligde tutulması adına İtalyan futbolunda girişimlerin başladığı da iddia ediliyor.

İtalyan basınına göre, Parma'nın ligde kalması adına diğer kulüplerin sezon sonuna kadar İtalya Futbol Federasyonu'na yapacakları ceza ödemelerinden bir fon oluşturulacak ve bu fon doğrudan Parma'ya aktarılacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)