BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilan satıldı----

Milan satıldı

Milan satıldı
03 Ağustos 2015 - 17:50 www.finansgundem.com

Taylandlı iş adamı, İtalyan devi Milan'ın %48 hissesini satın aldı. İşte fiyatı...

Serie A devi Milan'ın %48 hissesi uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından satıldı. Taylandlı iş adamı Bee Taechaubol, Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Instagram'dan sözleşme imzaladıkları sırada çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşan Taechaubol, "Başkan Berlusconi ve Milan ile anlaşmaya vardığımızı duyurmaktan onur duyuyorum." şeklinde bir yazı açıklama yaptı.



Anlaşmanın ardından Mediaset'e konuşan 39 yaşındaki işadamı; "Artık beni sık sık San Siro'da başkan Berlusconi'nin yanından bir taraftar olarak göreceksiniz. Bir anlaşma imzaladık ve kulüple birlikte çalışmaya kısa sürede başlayacağız. Milan'ın büyümesi için gereken adımları atacağız."dedi.

Açıklamada Milan'ın %48'inin bedeli ile ilgili bir detaya yer verilmezken İtalyan basınında Bee Taechaubol'ün 485 milyon € ödediği belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)