BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini dert yandı----

Mancini dert yandı

Mancini dert yandı
19 Nisan 2014 - 06:45 www.finansgundem.com

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Başkan Aysal’a bu sözlerle yakındı

Başkan ile Galatasaray’ın geleceğini masaya yatıran Mancini, “Futbolcuların kalitesi ile sorunum yok ama Türkler çok duygusal. Moral olarak yaşadıkları iniş-çıkışlar performanslarını etkiliyor” dedi.  

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Hürriyet’in duyurduğu Akmerkez’deki görüşmede başkan Ünal Aysal’la takım hakkındaki görüşlerini de iletti. Transfer konusunu sezon sonuna bırakıp, Ünal Aysal’ın istediği kapsamlı raporu hazırlayacak olan Mancini, oyuncuları hakkında ilginç bir tespitte bulundu: Özellikle Türk futbolcular çok duygusal.

‘YAŞANANLARDAN ETKİLENİYORLAR’

MANCINI, Ünal Aysal’a, “Oyuncuların kalitesi ile alakalı hiçbir sorunum yok. Ancak moral olarak yaşadıkları iniş ve çıkışlar, futbolcuların performanslarını çok etkiliyor. Özellikle Türk oyuncular fazla duygusal. Son aylarda tribünlerde yaşanan olaylar sahadaki oyunlarını olumsuz etkiliyor”  diye konuştu.  Bütün hafta boyunca idmanda çok iyi bir performans gösteren futbolcu, maçta ilginç bir oyun ortaya koyduğunu belirten İtalyan hoca, Bursa maçında 2-0’dan yaşanan geri dönüş ile alakalı ise “Böyle bir maça birkaç hafta önce imza atsa idik, ligde de durum farklı olabilirdi. Bu geri dönüş takımın kenetlenmesini de sağladı. Tek hedefimiz ligi ilk 2’de bitirip Devler Ligi’ne kalmak” şeklinde konuştu.

‘GELECEK SENENİN PLANLAMASI ŞÖYLE’

1- Mancini’nin tazminat maddesi 9 milyon Euro ve böyle bir ayrılığın gerçekleşmesi adına fitili Galatasaray Yönetimi değil, İtalyan teknik adam yakar.
2- Aysal, Mancini’ye, “G.Saray’ın başında sezon başı hazırlıkları ve 1 yıl geçirmen halinde daha başarılı olacağına inanıyoruz” diyerek güven verdi. 
3- Transfer kulislerinde Mancini’nin ismi Inter, Juve ve Arsenal ile anılıyor. İtalyan hoca ‘Gidiyorum’ der ise de yönetim Mancini’de ısrarcı olmayacak. 
4- Kısaca Mancini, ‘ayrılığı’ düşünüp istemezse Başkan Ünal Aysal’ın toplantıda altını çizdiği gibi Mancini, önümüzdeki yıl Galatasaray’ın başında olur.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)