BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLucescu tur şansı için yüzde verdi----

Lucescu tur şansı için yüzde verdi

Lucescu tur şansı için yüzde verdi
29 Temmuz 2015 - 02:10 www.finansgundem.com

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun maç sonu açıklamaları şöyle:

"Bu sadece 1. kısımdı. İki takımı da gördük. Her takım başarı peşindeydi. İlk yarıda sanki Shakhtar'ın daha çok pozisyonu, 2. yarıda da Fenerbahçe'nin daha çok pozisyonu vardı. Gol pozisyonlarını göz önüne alırsak, bizim de çok fazla şansımız vardı. Kendi takımımı değerlendirmem gerekiyorsa, memnun olduğumu söyleyebilirim. 0-0 biraz kaygan bir skor iki takım içinde. Bu durumda her iki takım da 2. müsabakaya odaklanmalıdır. Belki de daha iyi hazırlanmış olacağız 2. maç için."

"Olağanüstü taraftar gördük"

"Gerçekten olağanüstü taraftar gördük. Türkiye'de her seferinde bu atmosferi hissediyorum ve takdir ediyorum. Gerçekten olağanüstüydü taraftar. Kaldı ki, benim dikkatimi çeken başka bir şey de oldu. Taraftar her iki takıma da destek verdi."

"Yüzde 50 şansımız var diyebilirim"

"Çok iyi bir maç oynadık. Sezon başında çok iyi bir ekibe karşı, çok güzel bir skor aldık. 0-0 tehlikeli bir skor, iyi ya da kötü olabilir. Her iki takım için de eşit şans var. Yüzde 50 şansımız var diyebilirim. Kendi ekibim adına konuşursam, ben beğendim. Tekrar ediyorum, çok iyi bir ekibe karşı oynadık."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi29 Temmuz 2015 04:43

    Fener beşlik olmaktan kurtuldu. İnşallah Lucescu rövanşta halleder... Bu futbol dehasını kovup başımıza Terim fiyaskosunu getiren Özhan Canaydın’ın kemikkleri sızlıyordur.