BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman seneye İtalya yolcusu----

Kocaman seneye İtalya yolcusu

Kocaman seneye İtalya yolcusu
06 Nisan 2014 - 15:41 www.finansgundem.com

​Fenerbahçe ile başarılı günler geçiren teknik direktör Aykut Kocaman, sene başında göreve hazırlanıyor.

Türkiye ve yurt dışından teklifler alan Aykut Kocaman, kararını yaz ayında alacak ve dinlenme dönemini tamamlamış olacak.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; verdiği arada uzun süre yurt dışında kalan başarılı teknik adam, yıprandığı zaman dilimi içerisinde ailesine pek fazla vakit ayıramadığı için bu boşluğu doldurmuş oldu. Özellikle Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynaması, Kocaman’ın yurt dışı sahnesinde de tanınmasını sağladı. 

İtalyan kulübü Lazio, daha önce eşleştiği ve elendiği hocaya oynattığı futbolla göz koydu. Daha önce Petkoviç Samsunspor görevi sonrası İtalya’ya gitmişti. Şimdi de Aykut Kocaman bu denemeyi yapabilir. 

Fatih Terim, UEFA Kupası’nı aldıktan sonra Milan ve sonrasında Fiorentina görevlerini almasında başarıların etkisi büyüktü. Aykut Kocaman, Fenerbahçe’yi şampiyon yapan ikinci Türk teknik adam olarak adını tarihe geçirdi. Ayrıca 28 yıllık Türkiye Kupası özlemine üst üste 2 kere kazanarak son verdi. Fenerbahçe tarihinde ise sarı-lacivertli ekibe ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynatan teknik direktör oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)