BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİlk 11'ler belli oldu----

İlk 11'ler belli oldu

İlk 11'ler belli oldu
30 Temmuz 2014 - 15:39 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımıyla deplasmanda bu akşam ilk maça çıkacak siyah-beyazlılar avantaj peşinde

Beşiktaş perdeyi açıyor. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 3. bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı elde eden Beşiktaş play-off turuna yükselebilmek için Feyenoord deplasmanında avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek.
 
Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı  italyan hakem Banti yönetecek. Beşiktaş, Feyenoord maçıyla sezonu resmen açmış olacak.
 
Siyah-beyazlı ekip, zorlu maç öncesi eksik bölgelere transferleri tamamlayamamanın sıkıntısını yaşıyor.
 
Şu ana kadar sadece forvet hattına Demba Ba ve Cenk Tosun ile takviye yapabilen Beşiktaş, Gökhan Töre konusunda henüz istediği sonuca ulaşamazken, sağ bek ve hücuma dönük orta saha oyuncusu için arayışlarını sürdürüyor.
 
Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferi olan Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halindei ilk resmi maçta forma şansı bulabilecek. Demba Ba'nın yanı sıra Gaziantepspor'dan geçen sezon içinde transfer edilen Cenk Tosun da Bilic'den forma bekleyecek.
 
Son sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla şans bulamayan İsmail Köybaşı, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla formayı almak için şartları zorluyor. Takımının Hereford United ve Wigan Athletics ile yaptığı maçlarda gol bulan siyah-beyazlı oyuncu, Bilic'den forma bekleyecek.
 
Hazırlık maçlarında takımın en formda oyuncusu olarak dikkati çeken Mustafa Pektemek de bu performansını Feyenoord mücadelesine taşımaya çalışacak.
 
Beşiktaş'a geldiği günden beri sakatlık ve formsuzluk sorunu yaşayan tecrübeli oyuncu, hazırlık maçlarında attığı 5 golle teknik heyeti umutlandırdı.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Feyenoord takımıyla deplasmanda ilk maça çıkacak siyah-beyazlılar, avantaj arıyor.

İLK 11'LER BELLİ OLDU:

FEYENOORD: Mulder, Van Beek, Kongolo, Boulahrouz, Mathijsen, Vilhena, Immers, Steenvoorden, Nelom, Verhoek, Boetius

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Atiba, Necip, Frei, Oğuzhan, Olcay, Mustafa

Saat: 21:00
Stat: De Kuip
Hakem: Luca Banti
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)