BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar Fenerbahçe'yi mi destekleyecek?----

Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi mi destekleyecek?

Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi mi destekleyecek?
20 Nisan 2014 - 14:55 www.finansgundem.com

Dikkatler Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine çevrildi. Eğer Fenerbahçe yenerse Cimbom taraftarı sevinecek

Ligde son haftalara yaklaşılırken Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe bu akşam Beşiktaş'ı Olimpiyat Stadı'nda yenerse şampiyon olacak. Ancak işin içinde farklı durumlar var. Nedeni ise ikincilik yarışı.
Ligin zirvesine erişme umudu haftalar öncesinde yok olan Beşiktaş ve Galatasaray arasında ikincilik yarışı başladı.
Türkiye Kupası yarı finalinde Bursa'da oynanan maçta 2-0 mağlupken 5-2 maçı kazanan Galatasaray bu hafta kendi evinde Kasımpaşaspor'a 4-0 yenildi. Maç sonrası Galatasaraylı oyuncular ve yönetim mağlubiyeti hakeme yıktılar.
Bugün ise Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenerse şampiyon olacak. Eğer Beşiktaş yenilirse de Galatasaray'ın ikincilik umudu sürüyor olacak. Eğer ki Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse Fenerbahçe şampiyonluk iddiasını sürdürecek ancak Galatasaray ikincilik yarışısında iyice kopmuş olacak.
Yani ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray'da akıllara durgunluk verecek bir gün yaşanacak. Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmasını yürekten destekleyecek ki ikincilik şanslarını sürdürsünler.
Galatasaray taraftarı bu akşam istemeden de olsa ezeli rakibi Fenerbahçe'nin şampiyon olması için destek verecek gibi görünüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)