BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın yeni hocası kriz yarattı----

Galatasaray'ın yeni hocası kriz yarattı

Galatasaray'ın yeni hocası kriz yarattı
28 Kasım 2014 - 07:41 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın teknik direktör adayları listesinde olduğu belirtilen Hikmet Karaman'ın İstanbul'da olduğu belirtildi

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra takımını emanet edeceği ismi bulmaya çalışıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, yaklaşık 48 saat sonra Gaziantepspor'la oynanacak maça yeni hocasıyla çıkamasa da bir an önce kulübeye oturacak ismi belirlemek amacında. Prandelli'nin bileti kesildikten sonra gündemdeki isimleri masaya yatıran Sarı-Kırmızılılar, henüz tek bir teknik adamda mutabakata varabilmiş değil. Mustafa Denizli'den Hikmet Karaman'a, Tugay Kerimoğlu'ndan yabancı alternatiflere kadar birçok teknik direktör gündemde ancak hiçbirinin üzerinde anlaşma sağlanamıyor.

Futbolun iki patronu Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak'ın, başkan Duygun Yarsuvat'a alternatifleri sunduğu, ancak üçlünün bir türlü tek bir isim üzerine yoğunlaşamadığı ifade ediliyor. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, ilk alternatif olarak ön plana çıkan Hikmet Karaman ismine çok sıcak bakmadığı konuşuluyor. Ali Dürüst'ün ise Tugay Kerimoğlu'na çok sıcak bakmaması, toplantıdaki en önemli fikir ayrılıklarından. Abdurrahim Albayrak'ın ise net bir teknik adam ismi telaffuz etmese de en azından sezon sonuna kadar yerli bir teknik direktörle çalışma konusunda ısrarcı olduğu iddia ediliyor.

HİKMET KARAMAN İSTANBUL'DA

Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'yle yollar ayrılırken yeni teknik direktörü kim olacağı konusu da tartışılmaya başlandı. Her dönem Galatasaray'la adı anılan Hikmet Karaman'ın, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da görev yaptığı yardımcısı Roland Koch'la birlikte İstanbul'da olduğu ve "Göreve hazırım" mesajını yöneticilere ilettiği belirtildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)