BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Eboue skandalı!----

Galatasaray'da Eboue skandalı!

Galatasaray'da Eboue skandalı!
25 Ocak 2015 - 11:55 www.finansgundem.com

Emmanuel Eboue'yi yeniden takıma kazandırmak isteyen Galatasaray yönetimi şokta

Prandelli'nin gidişinin ardından sezon başında kadro dışı bırakılan Emmanuel Eboue'yi yeniden takıma kazandırmak isteyen yönetim, şok bir gerçekle karşılaştı.

Yıllık 2.2 milyon Euro garanti ücret alan Emmanuel Eboue’nin, devre arasında neden takıma geri dönmediği ortaya çıktı. Fildişi Sahilli futbolcuyu afetmek için harekete geçen yönetim, Türkiye FutbolFederasyonu'na (TFF) gönderilen taahhütname ile sarsıldı.

Teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılması sonrası önce Sabri Sarıoğlu'nu affeden yönetim, takıma katkı sağlayamayan bir yabancıyı kiralık vererek Eboue’yi kadroya almayı düşündü. Ancak karşılarına hiç beklemedikleri bir engel çıktı.

Transferin son gününde Goran Pandev ve Blerim Dzemaili’ye imza attıran Ünal Aysal yönetiminin, yabancı sınırının aşılması sebebiyle 9. yabancı konumundaki Eboue'ye sezon sonuna kadar lisans çıkarılmayacağına dair TFF'ye taahhütname verdiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)