BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Yönetimi'nden flaş karar----

Galatasaray Yönetimi'nden flaş karar

Galatasaray Yönetimi'nden flaş karar
18 Eylül 2014 - 22:06 www.finansgundem.com

Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi erken seçim kararı aldı! Başkanlık yarışı 25 Ekim'de yaşanacak...

Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi, 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı aldı. İlk hafta çoğunluk toplanmayacağı için başkanlık seçimi 25 Ekim'de yaşanacak.

Kulübün borçlarını ödemek için Gayrimenkul A.Ş'nin kurulmasını öneren Başkan Aysal, Divan Kurulu'nda istediği desteği bulamamıştı.

Aynı zamanda basketbol şubesinde de anonim şirketi üzerinden yeni bir yapılandırmaya gitmeyi hedefleyen Aysal, yine beklediği desteğe ulaşamadı. Bunun üzerine Yönetim Kurulu ile görüşeceğini belirten Aysal, toplantıda seçim kararı aldı.

G.Saray Yönetim Kurulu toplantısını takip eden NTV Spor Muhabiri Evren, seçim kararının detaylarını anlattı.

Kritik toplantıya katılımın az olduğunu ifade eden Evren Göz, "Özkan Olcay ve Sedat Doğan gibi önemli isimler toplantıda yer almadı. 5 üyenin imzanın yeterli olduğu kararda Galatasaray yönetimi 25 ekimde seçime gidecek" dedi.

Muhalefette hareketliliği yaşanacağını söyleyen Göz, "Ortaya çıkmış bir başkan adayı yok. Ünal Aysal'ın listesini yenileyerek yeniden aday olma ihtimali de var. İlerleyen günlerde sarı-kırmızılılar ne gibi gelişmeler olacak. Bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)