BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFurkan'a Eskişehirspor da talip----

Furkan'a Eskişehirspor da talip

Furkan'a Eskişehirspor da talip
23 Aralık 2014 - 02:39 www.finansgundem.com

G.Saray'ın gönderme kararı aldığı Furkan Özçal’a Karabük'ten sonra Eskişehir de talip. Ertuğrul Sağlam, yönetimden genç oyuncunun transferini istedi

Galatasaray'da kadroya giremediği için devre arasında gönderilmesi kararlaştırılan Furkan Özçal'ın transferi son anda ortaya çıkan sürpriz bir talip nedeniyle karıştı!

Hürriyet'teki habere göre Galatasaray'ın eski futbolcusu Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor, geçen hafta Furkan'ın bonservisi için 1 milyon Euro peşin para teklif etmiş, sarı kırmızılılar da olumlu yanıt vermişti.

Ancak, Furkan Özçal için Eskişehirspor devreye girince işler karıştı. Teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı kırmızı siyahlılar, Galatasaray Kulübü'ne resmen başvurarak, genç futbolcuya talip olduklarını bildirdi. Konu ile ilgili teklifi bizzat yapan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşçan'ın, "Hocamız Furkan'ı çok istiyor. Kiralık da olabilir, satın alma yoluyla da... Biz Furkan'da ısrarlıyız" dediği öğrenildi.

Furkan Özçal'ın ise, satış yoluyla değil kiralık olarak ayrılmak istediği belirtildi.

Tolunay Kafkas ile Ertuğrul Sağlam'ı karşı karşıya getiren Furkan transferinin 1-2 gün içinde çözümlenmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)