BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret orman: Biz soyunma odası basmayız!----

Fikret orman: Biz soyunma odası basmayız!

Fikret orman: Biz soyunma odası basmayız!
30 Ekim 2014 - 16:30 www.finansgundem.com

Fikret Orman, derbi mücadelesi öncesi yaşanan polemiklerden stadyum konusuna kadar gündemki maddeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynanacak derbi mücadelesi öncesi yaşanan polemiklerden stadyum konusuna kadar gündemki maddeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Orman, 'Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş'a müsamaha gösterilecek' spekülasyonlarına sert tepki gösterirken "Kimse bizden soyunma odasını basmamızı beklemesin. Kimseye baskı kurmuyoruz" dedi. Orman stadyum konusunda da önemli açıklamalarda bulunurken İstanbul'daki Beşiktaş taraftarlarından gerekli ilgiyi görmezlerse sezonun kalan maçlarını Ankara'da oynayabileceklerini de belirtti.

İşte Orman'ın açıklamalarından satır başları;

'KİMSE BİZDEN SOYUNMA ODASI BASMAMIZI BEKLEMESİN'
Erciyes deplasmanından dönerken hakemlerle aynı uçaktaydık. Tek kelime etmedim. Bunu yapmamda. Mağdur olsak da bunu yapmam. Kimse bizden soyunma odasını basmamızı beklemesin. Kimseye baskı kurmuyoruz.
U19 maçımızda haksız bir penaltı verildi diye antrenörümüz oyuncumuza gole çevirme direktifi vermiştir. Biz bununla övünen bir kulübüz. Biz hakkınla oyna şerefinle kazan mottosuyla hareket eden bir kulübüz. En çok hata yapılan kulüp biz oluyoruz ancak biz kimseden kayırma beklemiyoruz. Ne MHK'den, ne de TFF'den bir talebimiz olmamıştır.

'DERBİ MAÇLARDAN ÖNCE NEDEN BİZ KART GÖRÜYORUZ?'
Biz kendi üslubumuzla devam edeceğiz. Ancak futbolu yönetenler buna bir dur desin. Bakın son maçta Töre'nin atılması olayı... Ben görüntüleri izledim, 4. hakem Töre'yi tahrik ediyor. Son 10 sezondur derbi maçları öncesinde görülen kırmızı kartlara baktırdım. Biz 10 defa kart görmüşüz. Galatasaray 3, Fenerbahçe 1 defa görmüş. Son 10 sezonda derbilerde gösterilen kırmızı kartlara da baktım. 10 Beşiktaşa gösterilmiş, 5 defa Fenerbahçe'ye gösterilmiş. 

Sadece bizim maçlarımızı mı 6 hakem yönetiyor? Bizim maçlarımızda yan hakemler, çizgi hakemleri, 4. hakemler hep oyunun içinde... 

'HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN. BEŞİKTAŞLILAR KÖR DEĞİL'
Biz göreve geldiğimizden beri 2 senedir büyük mücadele içindeyiz. Biz göreve geldiğimizde Beşiktaş'ın 45 voleybol oyuncusuna borcu vardı. Şimdi böyle haberler görüyor musunuz? Biz vaatlerimizi yerine getiriyoruz. Beşiktaş pozitif manada bunları yaparken cezalandıralıcak bir kulüp değildir. Herkes aklını başına alsın. Beşiktaşlılar kör değildir.

Derbiye Bülent Yıldırım atanmış... Hayırlı olsun. Kendisini Galatasaray'la oynadığımız ve Burak'a verilen penaltı pozisyonuyla hatırlatan 3-3'lük maçtan hatırlıyoruz. Gözlerimiz üzerinde olacaktır. Kimseden bir beklentimiz yoktur ancak kamuoyu yaratıp 'Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş kayrılıyor' demenin altındaki anlamı biliyoruz. 'TFF Başkanı Beşiktaşlı' vs... Biz kimseden yarar görmedik zarardan başka...
Bırakın derbide kimin kazanacağına sahadaki oyuncular ve oyun karar versin.

'AZİZ YILDIRIM HAPİSHANEDEYDİ...'
Biz kimseden stadyum istemedik. Bizim projemiz olduğu zaman Aziz Yıldırım hapishanedeydi. Sayın Kiğılı vardı ve 'Bizim stadyumumuz Beşiktaş'a açıktır' demişti. Biz Aziz Yıldırım hapishaneden çıktığı zaman evine ziyarete gittik. O zaman da bize 'Elimizden ne gelirse yaparız' dedi. Sezon başında Ahmet Nur Çebi ile birlikte kendisine gittik bu konuda. Bize 'Neden Galatasaray vermiyor da siz veriyorsunuz diye tepki var' dedi. Biz de kendilerine "Dost dostu kötü duruma itmez, belaya sokmaz" dedik. Aziz Bey bize '2 maç bizim sahamızda oynayın 2 maç da Galatasaray'ın sahasında oynarsınız" dedi. Galatasaray2a gittiğimizde sayın Ünal Aysal da benzer şeyler söyledi. Galatasaray seçimi bittikten sonra bize "Biz burayı size verirsek Genel Kurul'dan izin almamız gerekir" dedi. Madonna konserinde genel kuruldan izin alındı mı? Galatasaray'ın yaklaşımını görünce Fenerbahçe'den de bir şey istemedik.

Beşiktaş'ın stadyumu 23 metre kaymış, 8 metre derine inmiştir. Tribün tribün yıkılıp yapılamazdı. Planlama yapmamışız. Planlama Beşiktaş'ın işi. Kimseden ne destek ne akıl istedik. Herkesin kendi işine bakması lazım

Ahmet Ağabey'in söylediği 'İstanbul'da Beşiktaş'a bir stadyum bulamadılar' demesi sitemdir.

TARAFTARA MESAJ: DERBİYE GELİN
Bu seneyi Allah'ın izniyle şampiyon olarak bitireceğiz. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Böyle oynamaya devam edeceğiz.

Deplasmanlardaki taraftarlarımıza da bir mesajım var. İnanılmaz bir destek veriyorlar bize. Hepsine teşekkür ediyoruz. Belgrad'a gidiyoruz İstranbul'dan taraftar geliyor. Olimpiyat stadyumuna gelmiyecek mi? Trafik varmış... Var. Pazar günü bütün Beşiktaşlıları ellerinde bayrakları flamalarıyla stadyuma bekliyoruz.

Beşiktaş'ın tek bir hedefi vardır, şampiyonluk. Bunlar temennidir. Takımımızın gidişatında kamuoyunu memnun eden bir gidiş vardır. Beşiktaş'ın tek hedefi her zmaan her branşlarda şampiyonluktur.
 
'İSTANBUL TARAFTARLARININ İLGİSİZLİĞİ...'
Olimpiyat Stadyumunda taraftar az olduğu zaman futbol ambiyansı oluşmuyor. Açıkcası Biz Sivas maçını Ankara taraftarının desteğiyle çevirdik. Ve söylemek gerek İstanbul taraftarının ilgisizliği böyle devam ederse bu sezonun geri kalan maçlarını Ankara'da, Anadolu'da oynayabiliriz. 

'SADECE BİZ STADIMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ'
Türkiye'de 25 tane stadyum yapılıyor biz kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Bunu da yaptığımız için onur da duyuyoruz. Bundan rahatsızlık duyanlar varsa... Neden duyoyorlar anlamakta zorluk çekiyorum? Bizim TFF ile bizim bir işimiz yok.Bizim işimiz özerk kurullarla.

'BEŞİKTAŞ EN BÜYÜK KULÜPTÜR'
Beşiktaş'ı kimse 3. büyük yapamaz. Çünkü Beşiktaş en büyük kulüptür. Üzerimizdeki ölü toprağını artık attık. -

'PASSOLİG BEŞİKTAŞ'IN İŞİ DEĞİL'
Passolig Beşiktaş'ın işi değil. Kanunu çıkaran hükümet. Uygulayan TFF. Biz bütün taraftarlarımızı derbi maça bekliyoruz.

İyi bir hafta sonu iyi bir maç diliyorum. Değerli rakibimizin başkanı ve yönetim kurulu üyelerini de maça bekliyoruz. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)